Termeni si conditii

 

Orice produs cumpărat de pe site-ul www.antivirusmag.ro, poate fi returnat în termen de 10 zile de la data primirii conform O.G. 130/2000-Art.4

În cazul în care produsele achiziţionate nu corespund aşteptărilor dumneavoastră, vă vom restitui contravaloarea acestora. Toate produsele oferite de noi beneficiază de garanţie şi sunt livrate în ambalajele originale. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc.Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit )

Produsele primite defecte

În eventualitatea în care produsul achiziţionat este nefuncţional sau prezintă vicii de fabricaţie, acesta va fi înlocuit pe loc cu un produs funcţional, cu condiţia notificării în scris a S.C. Soft Tech Distribution S.R.L. sau prezentarea la sediul societăţii cu produsul respectiv în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Termenul în care puteţi solicita returnarea produsului este de 10 zile lucrătoare de la primirea acestuia. Condiţia pentru care un produs să poată fi returnat, este integritatea ambalajului (excepţie făcând sigiliul pachetului) şi a produsului livrat.

Contravaloarea produselor va fi restituită integral, făra însă a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzacţii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, însă în cele mai multe cazuri, această tranzacţie se poate reduce la doar câteva zile.

Costurile de returnare intră în sarcina clientului. Produsul trebuie să fie predat la sediul nostru din Bd. Timisoara , nr. 84, Sector 6, Bucureşti. Pentru ca returnarea să fie completă, este absolut necesară înapoierea produsului impreună cu o copie a certificatului de garanţie şi a facturii fiscale. Pierderea documentelor va atrage intârzieri privind restituirea contravalorii produselor, până la finalizarea situaţiei.

Procedura de returnare a produselor se aplică în condiţiile în care produsele returnate se află în starea în care au fost livrate. Orice modificare a stării produselor (de natură hardware sau software) duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat către dumneavoastră la recepţionarea produselor modificate.

Produsele software (sisteme de operare, aplicaţii, antivirusi, jocuri, etc) nu se pot returna decât sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnării produsului.

Costul transportului produselor de la, şi către client revine în responsabilitatea clientului.


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Publicitate